WAGYU SteakHouse: Wołowina z widokiem na jezioro!
W sobotę wieczorem (15.07.) na terenie ośrodka Sławskiego Centrum Kultury i Wypoczynku odbyło się wyjątkowe otwarcie nowej restauracji, która już teraz zyskała miano kulinarnego fenomenu.
Zlokalizowany w jednym z dwóch nowych pawilonów, tuż przy Nowej Plaży, ten ekskluzywny lokal wita gości widokiem na malownicze Jezioro Sławskie.
Własna hodowla
Goście tego wydarzenia mogli liczyć na huczne przyjęcie. Właściciele - Dominika i Tomasz Supliccy - zadbali o obecność przedstawicieli samorządów, instytucji, a także swoich przyjaciół i partnerów biznesowych. Na uroczystości nie zabrakło starosty powiatowego Andrzeja Bielawskiego, ani burmistrza Sławy Cezarego Sadrakuły. Tomasz Krzymiński, gospodarz ośrodka SCKiW, z radością wyraził swoje gratulacje właścicielom restauracji za ich pomysł na zagospodarowanie tego obiektu i życzył im wielu sukcesów w dalszym rozwoju. Tomasz Suplicki, w swojej przemowie, przybliżył zebranym ideę stojącą za miejscem, które zbudowali. W trakcie degustacji zaprosił wszystkich gości do spróbowania dań przygotowanych z wołowiny, która jest kluczowym składnikiem menu. Co ciekawe, nazwa restauracji - Wagyu - pochodzi od rasy japońskiego bydła, którą właśnie Państwo Supliccy hodują, będąc jedynymi w Polsce, którzy to czynią. Spotkanie odbyło się w miłej atmosferze, a wszyscy mogli cieszyć się widokiem na piękną panoramę Jeziora Sławskiego.
Dla smakoszy
WAGYU SteakHouse przede wszystkim miejsce ze stekami burgerami, które powstało z prawdziwą pasją do wołowiny. Jego misją jest dostarczanie gościom najwyższej jakości burgerów i steków, sezonowanych na sucho i mokro. Każdy kęs mięsa przygotowywany jest z miłością i pasją, z użyciem wyłącznie wołowiny najwyższej jakości. Restauracja korzysta z zasobów rodzimej farmy Max-Mięs, która dostarcza pyszne składki do dań, które mogą zaspokoić nawet najbardziej wymagające podniebienia. Ale to nie koniec, z czym można się zapoznać w Wagyu SteakHouse. Jednym z największych skarbów restauracji jest wołowina wagyu, którą hodują sami właściciele. Ta wyjątkowa rasa bydła, znana ze swojej niezwykłej marmurkowości i doskonałej jakości mięsa, jest jednym z najcenniejszych produktów, jakie można znaleźć w menu. Poza tym, wagyu importowane prosto z Japonii jest również dostępne dla smakoszy, którzy pragną poznać prawdziwe smaki Dalekiego Wschodu.
Stawiają także na młodych
WAGYU SteakHouse nie tylko oferuje doskonałe steki i burgery, ale także różnorodne drinki i piwa, które doskonale uzupełniają doznania kulinarne. To miejsce, które otwarte jest dla wszystkich, nawet dla osób, które preferują roślinne dania. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Jednak to nie tylko wyjątkowe menu czyni WAGYU SteakHouse tak pociągającym miejscem. Restauracja stawia na młodych, dlatego też zatrudnia osoby uczące się i te, które szukają swojej drogi zawodowej. Daje im możliwość rozwoju i zdobycia cennego doświadczenia w branży gastronomicznej. To przestrzeń, w której pasja i zaangażowanie są cenione. Jeśli chcecie zasmakować wyjątkowych doznań kulinarnej rozkoszy, WAGYU SteakHouse to miejsce, do którego warto się wybrać. Restauracja mieści się w Sławie, ul. Odrodzonego Wojska Polskiego 19. Możecie także skontaktować się pod numerem telefonu: 721 299 999. Zachęcamy również do śledzenia oficjalnej strony WAGYU SteakHouse na Facebooku, gdzie znajdziecie najnowsze informacje i inspiracje kulinarne.
RAMKA
WAGYU SteakHouse
Sława, ul.Odrodzonego Wojska Polskiego 19
tel.721 299 999
FB WAGYU SteakHouse
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu myglogow.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz