Nr oferty: StPr/25/0292Dodane przez: kontakt przez PUP
Warunki pracy i płacy | |
Miejsce pracy: | Głogów, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie |
: | 1. Wykonywanie obróbki wstępnej warzyw, owoców oraz wszelkich surowcow do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie). 2. Rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców. 3. Porcjowanie i wydawanie posiłkow wg jadłospisu. 4. Przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi szefa kuchni i dietetyczki. 5. Dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowywanych posiłków. 6. Sprzątanie kuchni, stołówki, obieralni i innych pomieszczeń pionu żywienia. 7. Mycie naczyń i sprzętu kuchennego. |
Rodzaj umowy: | Nie dotyczy |
Wymiar etatu: | 1 |
Zmianowość: | jedna zmiana |
Liczba godzin pracy w tygodniu: | 40 |
Data rozpoczęcia: | 05.05.2025 |
: | 1 994,40 PLN |
System wynagradzania: | |
Dane pracodawcy: | |
Pracodawca: | kontakt przez PUP |
Sposób aplikowania: | za pośrednictwem urzędu |
Adres: | Piaskowa 1, 67-200 Głogów, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie |
Osoba do kontaktu: | Marta Łuc |
Numer telefonu: | 767275519 |
E-mail: | [email protected] |
Język aplikacji: | polski |
Wymagane dokumenty: | osoby z CV powinny zgłaszać się do Pani Kierownik Anny Wiszniewska ul,. Słowiańska 28 w godz. 7 do 15 |
Sposób kontaktu przekazania dokumentów: |