Guacamole
Składniki:
Przygotowanie:
Sposób podania:
Guacamole je się z pieczywem i masłem. Niektórzy rezygnują z masła twierdząc, że samo avocado jest tłuste. Mnie to nie przeszkadza. Pieczywo można tu dobierać według uznania. Córeczka Yarielis i Adama od rana potrafi paradować po ich sporym tarasie umorusana od ucha do ucha z kanapką z guacamole. Jednego są pewni - dostaje w tej kanapce dobre tłuszcze, białko i błonnik.
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu myglogow.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz